Генов отрече, че Локо е отписал реванша с Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:23 / 22.11.2012
3107
В Локомотив Пд не отписват реванша срещу Литекс от 1/16-финалите за купата въпреки сериозните кадрови проблеми. Черно-белите гостуват в Ловеч в петък. Първият двубой на Лаута завърши 0:0 благодарение на непробиваемия вратар на пловдивчани Йордан Господинов.

"Имаме доста проблеми около окомплектоването на състава за срещата в Ловеч. Ще се наложи да запълня групата с юноши. Но това не означава, че ще излезем със свалени гащи срещу Литекс. Ще опитаме да се възползваме максимално от възможностите, които ще се открият пред нашия отбор по време на мача.

Момчетата са амбицирани да дадат всичко от себе си, за да продължат в следващата фаза на надпреварата", заяви пред "7 дни спорт" треньорът Стефан Генов. През пролетта Локото изхвърли Литекс от турнира след победа на полуфинала в Ловеч с 1:0.

Специалистът няма да може да разчита на двама от най-опитните си футболисти - Кирил Котев и Даниел Георгиев, които са наказани. Валери Георгиев пък едва ли ще се възстанови за мача. На Лаута се надяват, че поне бележките на Георги Стефанов е Николай Станков ще отшумят за турнирната битка.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).