Даяна спечели Купата на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:07 / 26.11.2012
2571
Носителят на купата за 2011г защити трофея си и за втори пореден път футболистите на ФК "Даяна" вдигнаха "Купата на Пловдив" над главите си. Те спечелиха двубоя с "Викинг" доста трудно, след като се наложи изпълнение на наказателни удари. Редовното време приключи при резултат 3:3, като "викингите" успяха да изравнят в последната минута на двубоя. При дузпите "жълтите" бяха по-точни и спечелиха трофея за втори пореден път. Освен купата и златните медали, победителите си тръгнаха и с ваучер за 200 лева от популярен пловдивски ресторант.

Даяна са на път да направят дубъл тази година, след като водят и във Висшата лига на първенството по футзал с една точка пред преследвачите от Имхотеп, кръг преди края.

В същото време започна записването на отбори за Зимната лига към ГФЛ. Всеки желаещ да се включи в надпреварата която ще се проведе през зимните месеци, може да го направи ТУК!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).