Скандален рефер поряза Атлетик срещу Сокол, едва го спасиха от линч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:53 / 26.11.2012
4827
Скандалният рефер Йордан Петров закла Атлетик (Куклен) в пловдивското дерби срещу Сокол (Марково). В мач от 14-ия кръг на "А" областна група, по-способният тим в "жълто-зелено" загуби с 0:1 от Сокол. Последното изречение е само фактическото предаване на действията на тримата рефери, които играха театър заедно делегата Янко Радев-Тавата, който вместо да предупреди главния рефер за спорното си съдийство, той го надъхваше още повече да продължи с балтийските си отсъждания към домакините.

Нервите на домакините не издържаха, когато Петров си затвори очите след като не даде 100% чиста дузпа за "баските", а минути по-късно Марково след една контраатака стигнаха до победното попадение с гол на Христо Чалъков.

Само толерантно решение на ръководството на Атлетик и адекватната намеса на охраната предотврати линч на съдиите от страна на феновете на Куклен.

В друг мач от групата Марица си върна лидерството в групата след като се наложи с 5:0 над гостуващия Кричим. И този двубой мина с доста скандално съдийство, в което гостите напуснаха срещата четвърт час преди края при резултат 2:0 за "жълто-сините". Играчите и ръководството на Кричим едвам бяха удържани от охраната на стадиона, след като рефера на срещата си затвори очите при втория гол на домакините, който бе от чиста засада. 

След тази среща Марица отново е водач в класирането с 33 точки, пред "Евроколеж" с 31, но "колежани" са с мач по-малко, тъй като мача им с Житница бе отложен за сряда поради участието на отбора в турнира за "Купата на България".

В последния есенен кръг Марица гостува на Спортист (Голям Чардак), а Евроколеж е домакин на Чернозем.

Ето и всички резултати от 14-ия кръг:

Марица - Кричим сл.5:0, Атлетик (Куклен) - Сокол (Марково) 0:1, Сокол (Д.Воден) - Борислав (Първомай) 2:2, Чернозем - Вихър (Белозем) 4:0, Сокол (Пъдарско) - Секирово 1:2, Калояново - Тракия (Стамболийски) 1:2, Марица (Маноле) - Спортист (Г.Чардак) 4:2, Житница - Евроколеж отложен.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).