ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (5)
Над 300 деца от детските градини в Пловдив са се обучавали безплатно по аеробика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 05.12.2012Коментари (2)1277
Над 300 деца от 5 детски градини в район "Северен" се обучават безплатно по аеробика, благодарение на пловдивския клуб "Аеробика - АМД", отчетоха от клуба за 2012 година. Това стана чрез програмата "Спорт за всяко дете", която стартира съвместно с община Пловдив още през 2008 година.

Основна цел на програмата е безплатно обучение на децата от детските градини във физкултурните салони на самите детски заведения под ръководството на квалифицирани треньори на клуба.

След завършване на детската градина се прави подбор и част от децата продължават да практикуват аеробика в спортната зала, само че вече като бъдещи състезатели на пловдивския клуб.

"Аеробика - АМД" придоби световна популярност, след като неговите състезатели Ана-Мария Стоилова и Антонио Папзов станаха световни шампиони за 2012 година на първенството, проведено в зала "Арена Армеец" в София.

Заради успешния модел на пловдивския клуб програмата "Спорт за всяко дете" от няколко месеца стана национална под името "Спорт за децата в детските градини". Тя вече се финансира от спортното министерство за клубове по различни спортове от цялата страна.

От "Аеробика - АМД" се похвалиха, че в резултат от работата по тази програма се е създала широка основа за подбор на млади таланти, което закономерно е довело до увеличаване на състезателите на клуба в най-малките категории над три пъти.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 06.12.2012 г.
0
 
 
НАЙ- ПОСЛЕ ДОБРА НОВИНА! пОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА " АЕРОБИКА - АМД"!
на 05.12.2012 г.
0
 
 
Това е много добре за физическото развитие на децата. Ако бъдат обхванати и детските градини от район Централен бих записал детето си дори срещу такса. За съжаление разни фирми които организират различни курсове /езикови, танцови, по изкуства и др./ определено не вършат необходимото. Явно идеята е да се обхванат определен брой деца заради сбора от такси, които да осигурят доход. Резултата от обучението за съжаление не е дори задоволителен. Практиката на "Аеробика - АМД" е отлична с оглед на това, че след полезните занимания може да се направи подбор и на бъдещи състезатели.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте! Джошуа на колене след 4 нокдауна и първи нокаут в кариерата му
Крушарски с твърде несериозен отговор на призива на феновете да напусне
Христо Бонев уважи турнира в памет на Пенка Стоянова, Локомотив Пловдив е на финал
Третият отбор на Ботев със загуба от Саяна
След 2 гола за 120 секунди: Марица падна от претендент за Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: