ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (5)
Изтича срокът за регистрация в турнира "Лаком за гол"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 08.01.2013Коментари (0)1766
© Plovdiv24.bg
Остават четири дни до старта на първото издание на възродения турнир "ЛАКОМ ЗА ГОЛ", организирано от Градска Футболна Лига. Както plovdiv24 единствени съобщихме, организаторите се опитват да възродят легендарната игра, която бе любима на всеки малчуган в близкото минало. По същество, играта представлява футбол на една врата, в която целта на двата отбора е да отбележат повече голове от противника си. Отборите са съставени от по двама играчи, а на вратата е осигурен неутрален вратар. Професионални съдии ще съблюдават спазването на правилата, които по никакъв начин не затрудняват участниците.

"ЛАКОМ ЗА ГОЛ" ще се проведе на две фази. Всички записани отбори ще се разпределят в групи и ще играят всеки срещу всеки. Победителите в групите продължават напред в елиминационната фаза, която ще определи шампиона. Срещата протича с времетраене 10 минути, през които трябва да се излъчи победител. Ако в края на времето на мач от груповата фаза, резултатът е равен, то се играе до отбелязване на "златен гол". При равенство в елиминационната фаза се изпълняват по три дузпи, за определяне на победител. Отборите могат да запишат в състава си трети футболист, който може да влиза в игра на мястото на свой съотборник, при необходимост. Повече подробности за правилата ще откриете на сайтът на организаторите от Градска Футболна Лига: www.gfliga.com.

Турнирът ще стартира по обяд в събота, 11.01.2013г, като точните часове ще бъдат обявени в петък. До момента 14 отбора са заявили своето участие, като свободните места в схемата са още 10. Сред записаните отбори се открояват два, съставени от шампиона на Градска Футболна Лига за 2012г. ФК"Даяна". Силна заявка за спечелване на турнира дават отборите на "Ботев-1912" и "Локо-1926". Ако искате да премерите сили с тези и останалите записани отбори, то е необходимо да побързате, като попълните следната регистрационна форма. Добре е да знаете, че според правилата на турнира таксата за участие е 15лв на отбор, но само ако я заплатите до 20:00ч на 10.01.2013г. След това ако имате желание да участвате може да го направите до самия старт на турнира в събота, като тогава таксата за участие става 20лв на отбор.

За всички участници и зрители на турнира "ЛАКОМ ЗА ГОЛ", от Градска Футболна Лига са подготвили изненада, като на място ще се организира турнир по изпълнение на дузпи. Всеки желаещ ще може да премери сили, като изпълнява наказателни удари на професионално наети вратари.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Гледайте! Джошуа на колене след 4 нокдауна и първи нокаут в кариерата му
Крушарски с твърде несериозен отговор на призива на феновете да напусне
Христо Бонев уважи турнира в памет на Пенка Стоянова, Локомотив Пловдив е на финал
Третият отбор на Ботев със загуба от Саяна
След 2 гола за 120 секунди: Марица падна от претендент за Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: