Приключи сагата с ТВ правата на "А" група - виж къде ще предават мачовете през пролетта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:49 / 21.01.2013
4770
Футбол Про Медиа ООД разпространи съобщение до медиите, в което обявява, че тв правата на "А" група имат нов собственик.

Ето какво пише в съобщението:

Футбол Про Медиа ООД сключи договор за отстъпване на телевизионни и други права с "ТВ СЕДЕМ" ЕАД, който ще бъде валиден за футболните срещи от ХVІ до ХХХ кръг на "А" ФГ на България, сезон 2012/2013 година.

Телевизиите ТВ 7 и ВВТ получиха изключителните права за директно излъчване на три срещи от всеки кръг на шампионата, както и правото на "първи, трети и четвърти избор" на мачове от програмата, при запазен "втори избор" на Българската Национална Телевизия.

Любителите на най-популярния спорт в България ще имат удоволствието да проследят на живо по телевизиите по четири срещи от всеки кръг, което не се случвало от година и половина. Амбициите и идеите на "Футбол Про Медиа" за широко отразяване на българския футбол, съчетан с традициите и опита на "ТВ СЕДЕМ" и БНТ ще повишат интереса към родните отбори и ще донесат на зрителите неповторими емоции пред малкия екран.

Още с учредяването си "Футбол Про Медиа" обеща на професионалните клубове няколко важни неща и стъпка по стъпка ги изпълнява. Компанията осигурява договорените с БФС и ръководствата на отборите от "А" група финансови средства, сложи край на "затъмнението" на мачовете от първите десет есенни кръга и търси начини все повече срещи от шампионата да се излъчват на живо. Убедени сме, че медийните ни партньори от "ТВ СЕДЕМ", БНТ и Дарик радио ще допринесат значително за реализацията на още едно амбициозно наше обещание - да повишим качеството на продукта "българско футболно първенство", който има уникален потенциал за развитие заради своята безспорна популярност и водещо място в спортния живот у нас.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 26


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).