Стартира записването за сезон 2013 на Градска Футболна Лига - Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:53 / 24.01.2013
2206
За трета поредна година Градска Футболна Лига организира шампионат по футбол на малки вратички. От днес до 28.02.2013г, всеки желаещ отбор ще може да се запише за новия Сезон 2013, като попълни регистрационна форма, намираща се на сайтът на организацията - www.gfliga.com

Надпреварата се провежда по всички стандарти на Европейската федерация по мини футбол (EMF), чиито член от този сезон е ГФЛ. Мачовете са с продължителност 2 по 25 минути, в които участие взимат два отбора, съставени от по шест футболиста - вратар и 5 полеви. Отборите имат право да неограничен брой смени, извършвани по време на игра (хокеен тип). Мачовете се играят през цялата седмица, като през работните дни са с начален час 19:00ч, а уикенда е възможно мачове да има през целия ден. За да сформирате отбор е необходимо да имате минимум 9 футболиста, записани е отбора си. 

Всички записани отбори ще бъдат разпределени в групи, в които ще играят всеки срещу всеки по два мача по между си. Паралелно със шампионата, всички отбори се борят и в елиминационния турнир "Купата на Пловдив". По предварителни разчети, надпреварата ще се проведе в периода от 4 март до 1 декември 2013г., като е предвидена лятна пауза, стартираща на 15 юли и приключваща на 18 август.

Повече подробности ще откриете на сайта на Градска Футболна лига, откъдето обещават още изненади за своите членове до края на срока за записването. В същото време до няколко дни ще започне и записването във втория сезон на ГФЛ Асеновград.

Plovdiv24.bg e традиционен медиен партньор на надпреварата и ще ви информира за всичко интересно около новия сезон в Градска Футболна Лига.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).