Марица ще търси реванш от Левски още в първия си мач от пролетния полусезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:35 / 29.01.2013
2178
Утре започва пролетният полусезон в женската Национална волейболна лига на България, а есенният първенец Марица (Пловдив) ще посрещне отбора на Левски Волей (София) от 18:00 б.в. в зала Олимпиада. Именно Сините бяха последният съперник на пловдивчанки в проведения междинен турнир, част от редовния сезон на лигата, и им нанесоха миналата седмица в София една от четирите загуби в този турнир, заради които Жълтите се смъкнаха на четвъртото място във временното класиране.

Утре в Пловдив маричанки ще разчитат и на своите верни фенове да помогнат с подкрепата си за бърз реванш срещу Левски. В момента Марица е с 28 точки, с 3 по-малко от Казанлък Волей (Казанлък), който е на трето място. Водач е ЦСКА-Демакс (София) с 37 точки, следван от Левски с 33.

"Въпреки четирите загуби, които допуснахме в Казанлък и София по време на междинния турнир, целта пред отбора остава спечелването на шампионската титла и отново на Купа България", заяви мениджърът на пловдивския клуб Борис Халачев. "Ръководството на клуба вярва във възможностите на състезателките да постигнат това."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 14
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).