Кметът на "Тракия“ подкрепи развитието на уличния фитнес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:47 / 30.01.2013
3510
С подкрепата на кмета на район "Тракия" Костадин Димитров в клуб "SKY BEACH" се проведе "Street Fitness вечер".

Момчета и момичета, занимаващи се с уличен фитнес, представиха уникалните си и атрактивни умения на специално подготвена за случая успоредка в самия клуб. Всеки демонстрира своите възможности и се присъедини към шоуто, за да подкрепи идеята за развитие на стрийт фитнеса, който е ново течение сред младите хора, които са открили алтернатива на застоялия начин на живот пред компютрите и се забавляват на открито по един изключителен начин. 

За да продължава да се усъвършенства фитнесът на открито и за да могат клубовете по стрийт фитнес да помагат на желаещите, са необходими на първо време повече отредени места за провеждане на такъв тип тренировки, които да са общодостъпни и безплатни. Съоръженията, които са нужни за изграждането на площадки не са скъпи. Вече са факт съвместните проекти за развитие на този спорт в район "Тракия", където кметът Костадин Димитров подаде ръка за развитието на тази нова възможност за младите хора, които искат да се забавлавят по здравословен начин.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).