Сателитът на Ботев нанесе първа загуба на Ботев (Враца)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:42 / 10.02.2013
2661
Втородивизионният Раковски нанесе първата загуба на Ботев Враца по време на зимния му лагер. Сателитът на Ботев Пловдив надделя с 1:0 на изкуствения терен в Правец.

Двубоят предложи доста интересна първа част, в която падна и единственият гол, и невероятно постно и скучно второ полувреме.

Преди почивката събитията се развиваха пред вратата на Раковски. Иван Коконов и Илия Илиев направиха доста пропуски, а удар на Алесандро Маркети срещна и гредата.

Само веднъж се наложи на вратаря Христо Митов да се намесва преди попадението. Това беше при изпълнение на пряк свободен удар, но стражът показа класа и спаси.

В 26-ата минута обаче нямаше какво да направи. Цветан Павлов изскочи зад защитата на Ботев, стреля по земята и прокара топката подплонжа на вратаря Митов.

Това се оказа и единствното попадение в мача. Нямаше как да е иначе, след като след почивката бяха направени много смени и от двамата треньори и футбол през вторите 45 минути сякаш не се игра.

Головите положения липсваха и Раковски се поздрави с успеха над елитния тим.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).