ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (5)
Колоездачите на "Цар Симеон 1898" въртят по 150 км на ден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 10.02.2013Коментари (1)1813
©
Между 130 и 150 километра на ден въртят колоездачите на "Цар Симеон 1898" по време на предсезонната си зимна подготовка, съобщиха от ръководството на пловдивския велоклуб. Всички състезатели в отбора са здрави и тренират на пълни обороти.

По време на подготовката младите надежди Любомир Николов, Нако Георгиев, Селяхтин Шакир и Димо Тафров не се дават на батковците от представителния мъжки отбор - Пламен Димов и Светослав Недев. Младоците се стремят ежедневно да се доказват пред главния треньор Петър Павлов, като продължават упорито да търсят място сред титулярите в мъжкия тим за новия спортно-състезателен сезон.

Когато пътищата са заледени състезателите на на "Цар Симеон 1898" се качват на специални велотренажори на клубната база на строителен консорциум "Свети Георги" . В останалото време те са навън, въпреки минусовите температури.

От състава тези дни отсъства единствено Борислав Иванов, който се подготвя по специална индивидуална програма в София.

С отбора не тренира пистовият национал Дамян Филипов, който наскоро се завърна от Малта и все още обмисля бъдещето си. Николай Бояджиев пък е помолил ръководството да не тренира активно известно време, заради личен мотив.
Както и известно "Цар Симеон 1898" се отказва от услугите на юношеския национал Момчил Робов и няма да разчита на него през новия спортно-състезателен сезон. 19-годишният бегач бе привлечен в "царския" тим малко преди 62-рата Международна колоездачна обиколка на България, но договорът му не бе продължен. След направен анализ на изминалия сезон, сега клубното ръководство прецени да не ангажира отново Момчил, а на негово място в представителния мъжки отбор да бъдат привлечени две млади момчета от школата.

"Момчетата са сериозни, тренират упорито и няма време за отпускане. Началото на сезона вече чука на вратата. Доволен съм от хода на подготовката", коментира главният треньор на "Цар Симеон 1898" Петър Павлов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.02.2013 г.
-4
 
 
Те хубаво тренират , ама тренират против правилата за двийение по пати6тата, всеки ден са на Пе6терско 6осе и ги вийдам 4ак до Ново село... Сугласно законите на двийение по пати6ата те трябва да се двийат в конвои и с кола придруйител , а не по 3-ма един до друг в едното платно... Това трябва да се вземе под лупа за6тото вси4ки които ги вийдат на патя 6те са сугласни с мен 4е е то4но така, не веднуй заради тях 6тях да у4аствам в ПТП, Трябва да се вземат мерки, това е недопустимо толкова рисковано да се двийат по пати6тата, да не говорим 4е извун насалено място велосипедистите трябва да се двийат сре6ту двийението , но уви дайе и това правило не спазват!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Третият отбор на Ботев със загуба от Саяна
След 2 гола за 120 секунди: Марица падна от претендент за Втора лига
Спартак включи на пета, Телкийски с две победи в два мача
Джеймс Етоо похвали феновете на ЦСКА-София и Ботев
Притеснителни сигнали за състоянието на Григор Димитров
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: