Мъри: Младите имат качества, продължаваме да работим с тях

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
18:54 / 27.03.2013
3858
Треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов сподели впечатленията си от контролата с Раковски, спечелена от неговия тим с 4:0. Ето какво заяви той след края на срещата:

"Изиграхме две полезни контроли, в които се постарахме всички футболисти да изиграят по около 60 минути. Надявам се футболистите да осъзнават, че трябва да показваме играта, която демонстрирахме преди прекъсването в първенството. Не е приятно, когато си в добър ритъм да влизаш в пауза, но какво да се прави такава е програмата. Дано да запазим формата от последните мачове и всичко да бъде наред."

"Видяхме някои от младите футболисти. Стараят се, имат качества, но трябва да се работи с тях. Разбира се, на тях ще им трябва време, най-вече да преодолеят напрежението от появата си в първия отбор, а и от съпротивата в мъжкия футбол. Хубаво е, че днес видяхме и другият ни отбор, в който също има интересни млади футболисти, които също може да поиграят за Ботев така, както днес се случи с някои."

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).