Мариян Огнянов: Показахме повече класа и заслужено победихме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
18:08 / 31.03.2013
3341
Получи се един мъжки двубой. Ние показахме малко повече класа и заслужено според мен победихме. Това каза авторът на втория гол за Ботев при успеха над Монтана с 2:0 Мариян Огнянов.

Халфът от Лом заяви, че се чувства отлично на позицията зад нападателя и като цяло в Ботев (Пд).

"Аз по принцип сега играя зад нападателя. Играя на позицията, на която се чувствам най-добре. Играя със спокойствие. Гледам да оправдая доверието на треньора и да помогна на отбора с каквото мога. В центъра се чувствам най-добре, като вътрешен халф зад нападателя, мисля, че там ми е силата. И като крило съм играл, но мисля, че там (зад нападателя) е най-добре. Старая се да давам максимума от себе си, в Левски не се получи, не искам да се връщам назад. Някъде се получава, някъде - не. В Ботев се чувствах добре дори и като бяхме в Б група", каза 24-годишният футболист пред News7.

В следващия кръг Ботев ще приеме Черно море при закрити врата. "Канарчетата" са наказани заради ексцесиите по трибуните на "Колежа" по време на дербито срещу Левски. Огнянов обаче подчерта, че той и неговите съотборници ще дадат всичко от себе си за феновете, които иначе ще могат да гледат мача с "моряците" на видео стена.

"Много тежко ще е, най-вече че няма да има фенове. В крайна сметка отборът е за тях. Ще опитаме да дадем максимума за тях и да се поздравим с победа", каза по темата полузащитникът.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).