Виктория Радева помогна на Левски за изравняване на резултата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:18 / 15.04.2013
1042
След оспорвана борба феновете на Левски победиха тези на ЦСКА с резултат 108-92 и изравниха победите - 2:2. За поредна година домакин на мероприятието стана зала Универсиада, а председател на организационния комитет - Кристиан Вигенин (капитан на ЦСКА) поздрави състезателите от двата отбора и пожела "повече привърженици на толерантността по спортните терени".

В шахматното дерби от отбора на ЦСКА бяха още: гросмайсторите Любка Генова и Мария Велчева, общинският съветник Георги Свиленски и собственикът на "Торос строй" Тодор Дончев, бившият зам.председател на Народното събрание Борислав Великов и още много други любители на щахмата.

Отборът на Левски бе подсилен от пловдивчанката Виктория Радева, която получи персонална покана от организатора Николай Тодоров. Играха се 2 партии с разменени по 25 мин. време за мислене на състезател. Вики спечели и двете си партии. Имаше и още други интересни двубои - петкратната шампионка на България и капитан на "Левски" Мария Велчева се изправи срещу председателя на ОСК "ЦСКА" Георги Калчев.

За отбора на сините играха: журналистът Марио Гавраилов, председателят на ОСК "Левски" Стоян Хранов, Бойко Христов, връзки с обществеността на Европейския шахматен съюз и собственикът на Колев и Колев Иван Колев.

В паузата на полувремето Виктория заедно със софийски надежди Денис Иванов и Габриела Антова бяха наградени с раници от евродепутата Вигенин.


 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).