ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Викинг прескочи във втори кръг на Лига България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:56 / 17.04.2013Коментари (0)1356
© Plovdiv24.bg
Отборът на "Викинг" се оказа единственият от четирите отбора участници в турнурите, организирани от Българска Асоциация по Мини Футбол, който прескочи първия кръг. В недела, момчетата в черно бяло нанесоха категорично домакинско поражение на хасковския "ДРУЖБА STARS" с 3:5, и с общ резултат 8:4 от двата мача се класира за втория кръг на "ЛИГА БЪЛГАРИЯ". Уверени от комфортната победа в Пловдив с 3:1, "викингите" започнаха отлично срещата, реализирайки бързо преднина от 2 гола. Успокоени от комфортната преднина за момента, концентрацията в защитен план падна, с което две индивидуални грешки на Емил Христов и Боян Христев, позволиха на домакините да изравнят резултата до края на полувремето. Все пак пловдивчани взеха инициативата през втората част и с три попадения прекършиха съпротивата на съперника. Головете за победата реализираха Вълко Аланджийски с хеттрик и по едно попадение Ивайло Стоянов и Ивелин Иванов."Викинг" в тази среща излязоха в следния състав: на вратата Боян Христев и пред него Алек Тодоров, Емил Христов, Ивелин Иванов, Вълко Аланджийски, Ангел Иванов, Ивайло Стоянов и Георги Боев. Сега финалистът за "Купата на Пловдив" за 2012г ще чака жребия за втория кръг на "Лига България", който ще се изтегли в сряда, 17 април от 19:30ч в София и ще може да се наблюдава на живо по Blizoo.tv. В този втори кръг, своето участие ще започнат още по 4 отбора, представители на ГФЛ. Пловдивските "Колеж Омега" и АФК "Еурокатена", както и асеновградските "Sin Less" и "Стенимахос".

Не така добре приключи участието на асеновградския "Мосад" в "Лига България". В събота визитата до Ямбол приключи с поражение 4:6 и след общото 4:8 напред в надпреварата продължи ямболския "Ел Класик". Подобна бе съдбата на двата представителя на ГФЛ в турнира "ШАМПИОНСКА ЛИГА на България". След изключително успешна визита в София, шампионът на Асеновград "ГАЛАКСИ" бе постигнал 1:1 срещу "Сините", шампион на Английска неделна лига - София. В очаквания с огромен интерес реванш, "златистите" не издържаха на напрежението и допуснаха поражение с 2:3, с което отпаднаха от надпреварата. Същия сценарий разигра пловдивския шампион ФК "Даяна" в двубоя им срещу "Стеф" (Габрово). След минималното 2:1 в Пловдив, реваншът в Габрово се оказа истинско фиаско. На мокрия терен, под постоянния пролетен дъжд, "жълто-черните" се подведоха по играта на домакините и бяха "изпързаляни" за крайното 1:3, което сложи край на амбициите на "Даяна" в турнира.

Все пак Градска Футболна Лига има своя представител в "ШАМПИОНСКА ЛИГА на България" в лицето на "Vip Dent", победител в "Неделна лига" 2012г. Жребият, изтеглен в сряда, определи за съперник в първия им двубой в надпреварата столичния "Гранд". Първата среща е насрочена за тази неделя, 21 април от 10:00ч и ще се изиграе в София. Реваншът е на терена на спортен център "Арена" в Пловдив, като предстои да се уточни датата и часа за срещата, като възможните варианти са 11 или 19 май 2013г.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Камбуров: Много мразя несправедливостта и съм морално обиден на Крушарски
Атлетик (Куклен) се поздрави с втора победа, Рангел Игнатов блесна с гол и асистенция
Честит юбилей на две от големите легенди на Локомотив!
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: