Шампионите на Пловдив в спор за титлата през уикенда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:11 / 25.04.2013
1853
Стартиращият в петък национален турнир Ариана Аматьорска Лига 2013 ще предложи на феновете на спорта не само много емоции и студена бира, но и силен футбол. Заявка за това дават 207-те записали се за участие отбора - рекорден брой за Пловдив през годините на провеждане на надпреварата "под тепетата". Шампионът от миналото издание "Калояново", но под името "ОАЗИС", както и първенецът от 2011 година - "Райкомерс", ще се борят за титлата. Вторият тим от състезанието през 2012-а "Интернационале" също е в списъка с претендентите.

Традиционно пловдивският шампион се оказва и сериозна заплаха отличието "Голям шампион на Ариана Аматьорска Лига". През 2011-а "Райкомерс" достигна до мач за титлата на големия финален турнир във Варна и само дузпите лишиха Анастас Петров и компания от златото. През миналото издание силният тим на "Калояново" защити отново името на пловдивската футболна школа, след като взе бронзовите отличия на големия финал на Ариана.

Естествено, очакваме и скрити фаворити, които да направят състезанието "под тепетата" още по-равностойно. За тази цел ще помага и женският футболен отбор на Пловдив ФК "Екомет 90". Пловдивчанки приеха предизвикателството на Ариана и ще доказват, че футболът не е само за мъже.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).