Радуканов: Максимално мобилизирани сме за мача с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:22 / 02.05.2013
2677
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов сподели, че отборът има нужда от подкрепата на феновете, особено в труден момент като този след поражението от Левски във Вечното дерби. В събота "червените" посрещат Ботев Пловдив в мач от А група. На редовния си брифинг, наставникът сподели, че тимът ще бъде максимално мобилизиран срещу този съперник.

"Ботев се движи по възходяща линия. Ние сме максимално мобилизирани за този мач. При всички положения ще променим някои неща, но като цяло знаете с какви футболисти разполагаме. Имахме леки проблеми, така че специално за този мач ще подходим по индивидуален начин, както за всеки противник", започна Милен Радуканов.

"Галчев е един много добър футболист, аз съм много доволен от неговия престой тук, докато работехме заедно. Смятам, че ако беше тук, щеше да има благотворно присъствие. Останал съм с добри впечатления от Цветан Василев и това, което вършат в Ботев", допълни треньорът, който преди време беше начело на пловдивския клуб.

Запитан за гроба, който беше "изкопан" от феновете на терена на "Българска армия" в знак на протест срещу управлението на "Титан", наставникът отговори: "Публиката, като и всички останали хора, имат право на собствено мнение. Надявам се да дойдат на мача и да ни подкрепят. Когато публиката не е доволна и изразява така мнението си, влияе и на футболистите. Лесно е да се подкрепя, когато отборът върви и всичко е цветя и рози. Когато загубиш, българинът обича да мачка, да го смачкаш още повече. Много е важно да подкрепяш човек, когато има нужда."

"Във футбола е така, идва следващ мач. Гледах няколко пъти мача с Левски, обсъдихме го с играчите. Имахме и разбор. Сигурно ще тежи, не може да не тежи такава загуба. Видях се със собственика и ръководството, продължаваме да работим, нямаме никакви проблеми", допълни Милен Радуканов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).