Локомотив загуби с 0:3 от Черно море във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (65)
19:53 / 18.05.2013
11205
Отборът на Локомотив загуби с 0:3 от Черно море като гост в мач от 28-ия кръг на А група. "Смърфовете" играха без голяма част от титулярите и логично загубиха от борещия се за оцеляване в елита тима на "моряците".

Двубоят на стадион "Тича" във Варна не започна по най-добрия начин за пловдивчани, които още в самото начало получиха гол в своята врата. Точен за домакините бе Еденилсон Бергонси. Бразилецът се разписа с глава след корнер.

Брус Инканго покачи на 2:0 в края на първата част. Нападателят получи пас от Симеон Райков и с удар от границата на наказателното поле не сбърка.

Локомотив беше много близо да се върне в мача още в началото но втората част, но само добрите намеси на Георги Китанов не позволиха на гостите да се разпишат. Исканият от редица европейски грандове Китанов отрази два удара в рамката на няколко секунди на играчи в "червено-черно" и по този начин запази мрежата си суха.

Крайното 3:0 оформи Георги Илиев в даденото от рефера продължение. Капитанов стреля отдалеч, но Денчев успя да избие топката, след което при добавката капитанът на "моряците" с плонж успя да вкара в опразнената врата.

След този мач Локомотив запазва 7-ата позиция с 39 точки, но и мач повече пред 8-ия Берое, който утре приема ЦСКА в Стара Загора. Черно море вече има актив от 31 точки. 

Черно море - Локомотив 3:0

8' 1:0 Бергонси
40' 2:0 Инканго
90' 3:0 Г. Илиев



Виж коментарите (65)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).