Ботев получи лиценз за Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
11:54 / 25.05.2013
6308
Всички 5 клуба, които са подали документи за участие в Европа догодина получиха лиценз за новия сезон от БФС. Това са Левски, Лудогорец, ЦСКА, Берое и Ботев (Пловдив). До няколко дни ще бъдат обявени и лицензите за "А" група.

Вече е ясно, че само четири от тези отбори ще участват в евротурнирите и това са Левски, Лудогорец, Берое и ЦСКА. Остава единствено да се уточни кой измежду Левски и Лудогорец ще е нашия представител в Шампионската лига, но това ще стане след изиграването на последния кръг в събота и определянето на новия шампион.

Ботев вече няма шанс да играе в Европа, но клубът е подал документите си от по-рано и затова и той е получил лиценз. ЦСКА и Берое пък със сигурност ще бъдат два от представителите на България в Лига Европа като старозагорци получават това право като носители на Купата на България, а ЦСКА като отборът завъшващ на третото място в класирането в "А" група.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).