Спартак разгроми Левски в последния си мач за сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:25 / 26.05.2013
2885
Спартак разгроми отбора на Левски (Карлово) в мач от 33-ия кръг от Югоизточната "В" група с 3:0. Мачът се игра вчера от 18 ч. на ст. Тодор Диев. Този резултат бе най-малкият, с който се отърваха гостите от Карлово.

До 20-ата минута на срещата нищо не предвещаваше това което щеше да се случи. До тази минута двубоят бе равностоен, докато в нея играч на гостите не събори Читаков чрез дърпане на фланелката и бе изгонен с червен картон. Това бе само началото на очертаващото се на терена. В 25-ата минута вратарят на Левски хвана топката на откъсващия се играч на Спартак извън наказателното поле и получи червен картон. Така гостите още до 25-ата минута вече бяха само с 9 играча. При фала Андреев бе много близо до откриването на резултата, но не сполучи. След силния натиск на "гладиаторите" се стигна до 40-ата минута, когато Читаков вкара за 1-0, така завърши и първото полувреме на срещата.

Второто полувреме премина под доминацията на Спартак. Още в 48-ата минута при едно центриране на Парнаров, играч на гостите си отбеляза автогол за 2-0. Резултатът стана 3-0 още в 58-ата минута, когато Читаков вкара своя втори гол в срещата. До края Спартак имаше поне още 5-6 стопроцентови положения за гол, но играчите нямаха късмета да реализират.

От треньорското ръководство споделиха за официалния сайт на клуба, че отборът е в почивка до четвъртък, когато ще се разбере програмата на клуба. Припомняме, че мачът в събота бе последният за "гладиаторите" във "В" група, понеже в следващия кръг Спартак взима служебна победа от отказалия се отбор на Арда (Кърджали).

Съставът на Спартак за мача с Левски: Витанов (вратар), Парнаров, Куртов, Йотов, Кордов (кап.), Харлов, Георгиев, Юруков, Андреев, Стаев и Читаков

Като резерви влязоха: Чолаков, Колев и Кемалов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).