Над 60 стрелци се пускат на турнир на АКС "Тракия" по програма на МОМН

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:49 / 30.05.2013
861
Над 60 пловдивски стрелци се пускат от днес в турнир по спортна стрелба в Пловдив, организиран от армейски клуб по стрелба "Тракия" (Пд). Надпреварата е част от програмата на Министерството на образованието младежта и науката "Ученически практики", по чийто проект работи пловдивският стрелкови клуб съвместно със Спортното училище "Васил Левски" - Пловдив.

Състезанието ще се проведе в залата за спортна стрелба в спортното училище. То е за всички възрастови групи, без мъже и жени. Извън класирането, в турнира в Пловдив ще участва и най-добрият стрелец на България за изминалата година - олимпиецът Антон Ризов. Освен АКС "Тракия" (Пд), със свой отбор ще се представи и пловдивското спортно училище.

Както е известно след избора на новия Български стрелкови съюз, начело с олимпийската шампионка Мария Гроздева, пловдивският армейски клуб по стрелба "Тракия" (Пд) все още не е член на новата структура. Заради този факт, ръководството на пловдивските стрелци реши да организира турнир, който обаче не бе включен в спортно-състезателния календар на БСС.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).