Станимир Стоилов: Искаме да играем по-добре през новия сезон и да се класираме за Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:14 / 10.06.2013
2524
"Основното към което ще се стреми Ботев за новия сезон е подобряване на играта и представянето. Цел за нас е и класиране в Лига Европа, за повече ако ни се отвори възможност е добре дошло. Искаме да изградим боеспособен отбор, който да се представя на постоянно боеспособно ниво, тъй като през изминалия сезон имахме няколко по-слаби мача", заяви на пресконференция наставникът на "канарчетата" Станимир Стоилов, веднага след първата тренировка на отбора.

"Очертава се доста тежък сезон, особено по време на плейофите. Затова искам моите футболисти да мислят непрекъснато само за футбол, мисля, че са ни създадени доста добри условия, освен това получаваме безрезервна подкрепа от феновете ни. Дошлият от Пирин младежки национал Васев ще е първо на проби", разясни Мъри. Той бе категоричен, че ако се наложи Ботев да играе още този сезон в Европа, "канарчетата" няма да се изложат, ще се представят на добро ниво и ще натрупат опит. Наставникът бе категоричен, че отбора не проявява интерес към Апостол Попов, дори след като той вече е свободен агент. Единственият футболист на ЦСКА, който на този етап е искан от "канарчетата" е Анисе, за който вече са водени разговори с ЦСКА.

Стоилов не се притеснява и от новия формат на първенството, както и очертаващите се мачове в жегата, като заяви, че предпочита мачове в жегата, отколкото в калта и наводнени и замръзнали терени.




Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).