И Димитър Васев предложен на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
08:33 / 14.06.2013
3826
Димитър Васев също е вариант за нов треньор на "Локомотив" (Пд). Смяташе се за сигурно, че поста ще заеме Александър Станков. Бившият наставник на ЦСКА и "Черно море" дори призна, че е на "едно обаждане" от "Лаута".

В последния момент обаче шефовете на "Локо" погледнаха и към Васев. Легендата на софийските "железничари" има един сезон и при пловдивските през 90-те години. Под негово ръководство "Локо" (Сф) се представи силно преди два сезона.

"Локо" (Пд) остана без треньор, след като Стефан Генов прие офертата на Христо Стоичков да му бъде помощник в ЦСКА.
Очаква се решението да бъде взето от Константин Динев, който трябва да се завърне като собственик на "смърфовете".

Бизнесменът напусна бесен миналата година, след като голяма част от агитката скочи срещу управлението му. Досегашният собственик Веселин Марешки се оттегля от "Локомотив" и клубът е заплашен да остане в безтегловност.

В Пловдив твърдят, че след много срещи със запалянковците Динев вече е склонен отново да издържа отбора от "Лаута", известен с безрезервна фенска любов.

Източник: "Труд"



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).