Локо представи Станков, Камбуров, Лазаров и Куанг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (231)
12:12 / 15.06.2013
23211
На пресконференция пред медиите бяха представени новия треньор на Локо Александър Станков и част от новите попълнения на отбора в лицето на Мартин Камбуров, Здравко Лазаров и Руслан Куанг, който идва от Ботев (Враца), предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искам да виждам повече усмивки в този отбор, дано с работата си допринесем да има повече усмивки. Искам също така да благодаря на Христо Бонев за топлите думи при представянето ми.

Нямах намерение да продължавам кариерата си в България, но начина по който великия Локомотив ме покани, нямаше как да откажа. Верните фенове на отбора са една от основните причини да дойда тук.

Моят поглед винаги е бил насочен към младите футболисти. Наред с опитните хора, които се връщат у дома си, ще бъдат налагани и млади футболисти от школата на Локо и хора, които имат бъдеще във футбола. Виждате в какви трудни времена живеем, виждате какви катаклизми се получават по другите отбори, затова в България, особено във футбола, трябва да се произвеждаме. Затова наред с успехите, които ще гоним като отбор, основната идея е и да произвеждаме футболисти. Независимо колко време ще остана в отбора, искам след мен да има материал от млади футболисти.

Изключително много се радвам, че в отбора се връщат обичани футболисти като Здравко Лазаров и Мартин Камбуров, които феновете в Пловдив обичат и съм убеден, че тези момчета ще помогнат много на отбора.

Малко закъсняваме с подготовката, имаме и организационни проблеми, но вярвам, че бързо ще наваксаме и ще се оправим.

В отбора ще пристигнат и други футболисти.

Също така към отбора от днес се присъединява Руслан Куанг. На лагера в Банско ще се присъединят нови футболисти, както и такива, които ще бъдат на проби. Убеден съм, но вярвам, че в кратък период ще сглобим добър отбор.

Ще започна работа с нов и стар екип. В отбора ще ми помагат Христо Колев и Мишо Ролев, към нас в Банско ще се присъедини още един помощник, който до вчера бе треньор на Работнички (Скопие), става въпрос за Тасевски.

Най-отговорно заявявам, че с цялото си сърце, душа и енергия започвам да работя за този отбор. Ще разчитам много на помощта на Христо Бонев и Атанас Узунов, бяха първите думи на новия наставник на "смърфовете".



Виж коментарите (231)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).