Ботев взима двама от Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:41 / 13.05.2008
7690
Ботев е на път да привлече двама футболисти на Спартак (Пловдив), съобщиха от спортно-техническото ръководство на "жълто-черния" клуб. Това са защитникът Людмил Николов и халфът Митко Ценовски.

Договорите на двамата футболисти със Спартак (Пловдив) изтичат на 30-и юни тази година и те стават свободни агенти. От това смятат да се възползват шефовете на "жълто-черния" клуб и да ги привлекат без пари. Людмил Николов е юноша на Марица и минава за един от добрите защитници в Пловдив. Митко Ценовски е юноша на Локомотив (Пловдив) и е един от опитните халфове на спартаклии.

Двамата са харесани от треньорският щаб на "канарчетата" от миналата година. Ботев е набелязал и трима футболисти на Марица (Пловдив). Единият от тях е перспективният защитник Пламен Крачунов, а имената на другите все още се пазят в тайна. Очаква се до няколко дни ръководствата на двата клуба да преговарят за трансфера.

През следващата седмица договор с Ботев трябва да подпише и арженскинския вратар Диего Бритес. В Ботев приеха спокойно наказанието, което Дисциплинарната комисия на БФС наложи на тима - един домакински мач без публика в Пловдив или мачът да се играе със зрители в друг град и глоба от 11 000 лева. Санкцията бе наложена за изстъпленията на "жълто-черните" фенове след мача с Литекс.

Президентът на Ботев Димитър Христолов каза, че за него случая с евентуален трансфер на Георги Христов в Левски (София) е приключен и няма да води никакви преговори със столичния тим. "Без мое решение Георги Христов не може да премине в никой друг отбор. Повече няма да коментирам", каза Димитър Христолов.

Източник: БТА



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 23
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).