ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
VIP DENT се класира за финалите на Шампионска Лига на България по мини футбол в Слънчев Бряг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:28 / 25.06.2013Коментари (1)2456
© Plovdiv24.bg
Лидерът в класирането на "Висша лига" на Градска Футболна Лига на Пловдив и миналогодишен победител в "Неделна лига" VIP DENT, си осигури участие във финалната четворка на "ШАМПИОНСКА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ", организирана от Българска Асоциация по Мини Футбол. През уикенда пловдивчани гостуваха в София, където се изправиха срещи шампиона на Столична Аматьорска Лига за 2012г RAPIDO-АНИЛОПИТЕ. След крехка победа с 2:1, спечелена на домакинския терен на СЦ"Арена" (Пловдив), VIP dent имаха нелеката задача, да не загубят визитата в столицата, с което да отстранят един от фаворитите във второто издание на надпреварата. Черно-белите изиграха един запомнящ се двубой, в който повеждаха на два пъти в резултата, за крайното 2:2, което се оказа напълно заслужено за крайната цел. Иво Гешев даде преднина на пловдивчани в 16-тата минута, след като бе изведен очи в очи с вратаря на Антилопите от Христо Трифонов - Kоалата. Антилопите изравниха след само три минути игра. Груба грешка в защита на Андрей Костадинов позволи на Мартин Марков да изравни. Смъртоносна контра а
© Plovdiv24.bg
Джайеоба не успя да помогне на "антилопите" срещу пловдивския отбор
така на VIP dent завърши с брилянтен пас на Николай Петров зад гърба на защитниците в червено и за Христо Чалъков не остана друга алтернатива освен да направи резултата 1:2 за гостите в 28 минута на срещата. Все пак домакините изравниха, чрез второ попадение на Мартин Марков в 38 минута, който изпрати бомбен удар в долния десен ъгъл на вратаря Тодор Малинов, след хубав пас на бившия нападател на "Локомотив" (Пловдив) Екундайо Джаейоба, който в тази среща защитаваше цветовете на RAPIDO - Антилопите.

Така VIP dent е един от четирите претендента за титлата ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ, за която ще се борят още отборите на "Ремиза" (Стара Загора), "Байкал" (Кърджали) и "Феста" (Кюстендил). В края на тази седмица, от 29 до 30 юни на игрищата на курортния комплекс Слънчев Бряг, четирите отбора ще играят всеки срещу всеки по един двубой, за да докажат кой от тях е най-добрия тим за 2013г. Победителят в надпреварата ще представлява България в европейското първенство по мини футбол, организирано от Европейската Асоциация по Минифутбол (EMF). Домакин на европейско първенство ще бъде Гърция, като шампионата ще се проведе от 10 до 14 октомври 2013г на остров Крит.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
VIP Dent са още и национален шампион на Каменица Фен Купа, играят уникално, имат профил във фейсбук. Идвайте да ги гледате, няма да съжалявате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Камбуров: Много мразя несправедливостта и съм морално обиден на Крушарски
Атлетик (Куклен) се поздрави с втора победа, Рангел Игнатов блесна с гол и асистенция
Честит юбилей на две от големите легенди на Локомотив!
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: