Футболен турнир в село Царимир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:57 / 01.07.2013
1729
Футболен турнир, организиран от ПП ГЕРБ - Съединение се проведе в неделя в село Царимир. В него взеха участие отбори от с. Царимир, с. Найден Герово и гр. Съединение. След оспорвана надпревара за първото място се бореха отборите на с. Царимир и гр. Съединение. В редовното време мачът завърши 2-2. След дузпи вратарят на домакините от Царимир успя да спаси последния удар на капитана на гостите от Съединение и така донесе победата за своят отбор.

На 3-то място се класираха състезателите от с. Найден Герово. Наградите за трите отбора бяха купи, връчени от общинския съветник от ПП ГЕРБ Атанас Балкански, Иван Гърев - член на общ. Ръководство на партията и Катя Алова- технически сътрудник.

За жителите на с. Царимир имаше и друго приятно събитие. Общинския ръководител на ПП ГЕРБ - Съединение Петя Червенакова направи подарък за селото. Тя връчи на временно изпълняващия длъжността кмет на селото - Митка Синекчийска аудио уредба, която още на футболния турнир влезна в употреба. Синекчийска благодари на структурата на ПП ГЕРБ - Община Съединение като отбеляза, че никоя друга организация не им указвала такава подкрепа и се надява това добро сътрудничество да продължи.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).