Асеновград - град Приключение ІІІ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:22 / 01.07.2013
3808
За трета поредна година любителите на екстремните спортове, рок музиката и забавленията на открито бяха поканени от клуб за екстремни спортове "Тангра"-Асеновград да станат част от Фестивала на екстремните спортове "Асеновград-град Приключение". Той по традиция се състоя край село Добростан, където е старта за полетите с парапланер. Организаторите се бяха постарали да подготвят забавна и шарена програма, в която всеки да намери по нещо за себе си, но за съжаление времето осуети техните планове.

Стартът на фестивала беше на 29-ти от 10:00 часа и много от посетителите си подариха полет с тандем под ръководството на опитен инструктор по парапланеризъм. Метеорологичните условия, обаче, не бяха с организаторите и полетите продължиха по-малко от 3 часа. Колоездачите, които взеха участие във фестивала преминаха по предварително указаните маршрути. За децата пък имаше изградена мини стена за катерене. Различни игри съпътстваха програмата в района на фестивала. За съжаление около 15:00 часа атмосферните условия рязко се влошиха, което наложи спиране на полетите и в последствие цялостно прекратяване на фестивала. Заради времето предвиденият рок концерт за закриване на първия ден също не се състоя.

Това не попречи на участниците да прекарат неповторими мигове с обещания догодина да се срещнат на същото място.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).