Пловдивчани очакват медали от Световното първенство по таекуон-до

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:58 / 16.07.2013
951
Президента на Българската федерация по таекуон-до Марио Богданов и изпълнителният директор Костадин Димитров посрещнаха президента на Международната федерация по таекуон-до проф. Чанг Унг.

Визитата е по повод Световено първенство, което ще се проведе от 18 до 21 юли в зала Арена Армеец.

Още в деня на откриването Пловдиския клуб Тракия ще се включи с Мирела Чилингирова до 1 дан и Станимира Петрова до 3 дан.

Вторият ден на състезанието ще е в дисциплината спаринг, където освен жените от Пловдив, ще вземе участие и Стефан Димков в категория до 57 кг.

На 20 юли ще бъдат отборните дисциплини спаринг и самозащита, където пловдивският мъжки отбор ще представя България.

В последния ден, 21 юли, ще има състезания за най-много счупени дъски и атрактивни техники със скок или така наречената специална техника.

"За това домакинство се готвим от много години и за нас е голямо предизвикателство да се представим добре не само като организатори, а и да имаме колкото се може повече медали. Всички положиха усилия по време на подготовката, така че стискайте палци за Българския национален отбор по такуон-до на 18-ото Световно първенство в зала Арена Армеец, София", каза изпълнителният директор Костадин Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).