Викторио Павлов води Левски срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:03 / 18.07.2013
2781
Левски намери нов треньор в лицето на Славиша Йоканович. Сърбинът обаче ще поеме отбора чак в понеделник, а това изправя "сините" пред сериозен проблем. Директорът Наско Сираков обяви, че отборът ще бъде воден при гостуването на Ботев (Пд) в неделя от досегашните помощници Елин Топузаков и Мариян Христов. Реално двамата наистина ще определят схемата, състава и тактиката за мача, но като старши треньор по протокол ще се води Викторио Павлов. Причината за това е, че треньорът в школата на Левски има необходимия лиценз ПРО, за да води отбора в "А" група.

Елин Топузаков и Мариян Христов нямат такъв лиценз, а освен това вторият е наказан от БФС и няма да бъде на пейката в неделя. "Сините" имаха още един вариант - Антони Здравков. Сухия обаче не е вписан като треньор в клуба, а като директор на ДЮШ и заради това не може да бъде използван като лицензоносител. Иначе Здравков е изпълнявал тази функция в един период на "Герена", през който Георги Иванов все още нямаше тапия за треньор в "А" група.

Източник: "Меридиан мач"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).