Бонев: Първенството ще е много интересно, реферите да внимават

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:20 / 05.08.2013
1802
Почетният президент на Локо Пд и спортно-технически директор Христо Бонев очаква играта на тима да се подобрява с всеки изминал мач.

"Аз лично не съм доволен от старта, защото, виждайки какви футболисти имаме и как отборът работи, трябваше да победим и ЦСКА и сега да имаме 6 точки. Що се отнася до мача с Левски - бях сигурен, че ще победим на Герена. Преди двубоя Наско Сираков и Иво Тонев, в коридора на стадиона, се будалкаха, като ми подвикваха - бате Ицо, нищо не казваш. Аз им отвърнах - след мача ще говорим. Но после те бяха безмълвни. Първенството ще бъде много интересно през този сезон, събрани са доста равностойни отбори и съдийството също трябва да е на висота.

Реферите не трябва да правят грам компромис с цвета на екипите на отборите, а трябва да внимават и да свирят така, че да подпомогнат добрия старт на шампионата. Сега ни предстои изключително труден мач срещу един много добър провинциален тим, какъвто е Берое. Желанието ни за победа в първия ни мач у дома обаче е много голямо и вярвам, че ще зарадваме верните си фенове с нова победа. Въпреки добрите резултати срещу Левски и ЦСКА Константин Динев продължава да води нови футболисти на Лаута, която създава условия за още по-голяма конкуренция и развитие във възходяща линия. Очаквам много от Андрей Атанасов, който има голям потенциал. Оттук нататък очаква подобрение във всеки мач. Синхронът между самите играчи също ще се усъвършенства. Амбициите ни са големи, но не слагаме каруцата пред коя", коментира ситуацията в клуба легендарният футболист.

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).