ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица продължава напред за купата след драма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:59 / 18.08.2013Коментари (1)2384
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Отборът на "Марица" отстрани "Кричим" с общ резултат 7:6 и се класира за областния финал в турнира за "Купата на България". Срещата завърши 2:2 в редовното време, а след изпълнението на по цели 9 дузпи, "жълто-сините", които в този мач играха със сини екипи, спечелиха.

"Марица" поведе в резултата още във втората минута след гол на Румен Салиев.Мачът бе двуостър, с положения и пред двете врати.В средата на на второто полувреме гостите от град Кричим изравниха след корнер, но само минута по късно Иван Влашев отново даде преднина на пловдивчани. И когато срещата изглеждаше вече решена, съдията отсъди спорна дузпа в 90-та минута. Дузпата бе отсъдена за игра с ръка на защитник след силен удар от дъгата пред наказателното поле, гостите бяха точни и резултатът изравнен - 2:2.Веднага след изпълнението на
центъра съдията свири края на мача. При дузпите маричани започнаха добре и поведоха в резултата до 3:2, но след 5 изпълнени имаше отново равенство 3:3. Едва след изпълнението на по 9 дузпи Марица се оказа победител, като заслуга за това има и вратарят Димитър Георгиев спасил 4 дузпи и вкарал 1.

Така Марица се класира за областния финал на турнира, който ще се играе на 28 август. Съперник на "жълто-сините" ще е победителят от двубоя "Спартак" (Пловдив) - "Асеновец" (Асеновград), който е насрочен за 21 август. По наша информация домакин във финалния двубой ще е "Марица", тъй като играе в по-ниско ниво ("А" ОФГ) от другите два тима (Югоизточна "В" група).






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Успех!Един мач Спартак - Марица ще бъде нещо страхотно.Вече около 5 години не е имало такъв двубой.Макар фаворита да е ясен.Дано Спартак се класират...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив поздрави съгражданите си от Марица и всички с "жълто-сини" сърца
БПФЛ обяви кога Ботев, Локо и Марица ще научат съперниците за Купата на България
103 години Марица! Магия, която е усетил всеки, докоснал се до клуба
Медицински център ще подкрепя ФК Марица
ПФК Марица поздрави учениците
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: