Джет състезание изпълни с фенове плаж край Приморско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:28 / 26.08.2013
1899
Над 50 състезатели на екстремните машини премериха сили в залив край Приморско. Надпреварата е първи етап от републиканският Джет-Скай - шампионат.

Състезанието бе атрактивно открито от водещия Атанас Михайлов, който от Флайборд даде старт на водната емоция. Почитателите на екстремния джет-спорт имаха възможността да видят невероятни изпълнения във всички категории. След много оспорвана битка първата позиция в категория до 200 h.p. спечели Марио Михалев от Приморско, а над 200 h.p. - Николай Стефанов от Варна. Първи в категория "супер джет", в която състезателят управлява машината прав, стана Валентин Тодоров от София. Организаторите, включиха и категория фристайл, за да могат участниците да демонстрират всякакви умения върху джет, а зрителите да ги оценяват. За най-добър фристайлър бе обявен Денис Йорданов от Варна. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи група ICE CREAM.

Кметът на община Приморско д-р Димитър Германов изгледа до край състезанието и изрази готовност да съдейства за превръщането му в традиция за морския град.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).