Спартак с нелепа загуба от Мастер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:21 / 26.08.2013
1942
Изключителна нелепа и несправедлива загуба с 0:2 допусна Спартак при гостуването си на Мастер в мач от 3-ия кръг на Югоизточната "В" група. Срещата се игра в Българово. Пред много добра посещаемост за мач от третия ни ешалон Спартак изигра един много добър мач, но късметът бе с домакините.

Първото полувреме завърши при резултат 1:0 като Мастер използва първите минути на срещата и наложи домакински натиск. В 13-ата минута домакините вкараха своето положение и поведоха. 

От 20-ата минута до края на срещата "гладиаторите" бяха пълни господари на терена, като Мастер дори не можеше да се добере до вратата на пловдивчани. Греда удари Андреев за Спартак, изстрел на Парнаров бе изчистен от голлинията, а Читаков имаше 2 стопроцентови положения за гол, но не сполучи в завършващата фаза. 

И на фона на играта, не за пръв път се повтори максимата: "Ако не вкараш, ще ти вкарат". Стигна се до продължението на срещата, където в 91-вата минута, при единственото си достигане до вратата на Спартак, нелепа грешка позволи на домакините да вкарат за 2:0.

Следващият мач на Спартак е градското дерби с Марица за Купата на България. Мачът е на 28 август от 18 ч. на стадион "Марица".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).