"Казанлък Волей“ тръгва за силен международен турнир в Русия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:56 / 27.08.2013
1142
Представителният женски тим на "Казанлък Волей" тръгва утре за Русия за участие в силен международен волейболен турнир. Надпреварата е четиридневна от 29 август до 1 септември и ще се проведе в Тюмен - първият руски град и административен център в Сибир.

Поканата за участието на българките е персонална от организаторите на турнира и е била направена с активното съдействието на българския волейболен мениджър Петър Цанов.

Както е известно стартът на лятната подготовката на казанлъчанки бе планиран за 15 август, но бе изтеглен с десетина дни по-рано точно заради поканата им за участие в международния турнир в Русия.

"Розите" летят утре пообед в 13,30 часа за Москва с полет на "Аерофлот", след което ще направят 6-часов престой в руската столица, преди да отпътуват с вътрешен полет за Тюмен.

С тима тръгват всички нови попълнения, включително и бившата волейболна националка и бронзовата медалистка от "Евро 2001" във Варна - Емилия Серафимова, която обаче все още не е дала окончателен отговор дали остава в отбора.

От състава за Русия обаче липсва миналогодишната капитанка на "розите" Ася Динова, която закъсня за началото на лятната подготовка, заради участието си в силни турнир по плажен волейбол. Вероятно Динова няма да остане този сезон в Казанлък, защото е получила оферти от отбори в чужбина.

Междувременно холдингът "М+С Хидравлик", който е водещ производител у нас на хидравлични мотори, помпи, хидростатични сервоуправления, клапани, спирачки с висока технологичност, спонсорира "Казанлък Волей" като осигури на представителния женски тим пълна спортна екипировка за новия сезон - официални и тренировъчни екипи и анцузи, грейки, сакове и маратонки. Всички те ще бъдат на реномираната световна спортна марка "Асикс".

"Много се надявам нашето съструдничеството с "М+С Хидравлик" да се задълбочи и освен с екипировка, да ни помагат в бъдеще и финансово. Прокуристът на холдинга Валентин Спасов е човек много отворен към спорта, много обича волейбола и е голям фен на отбора", коментира изпълнителният директор на "Казанлък Волей" Деко Григоров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).