ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лъчо Танев: Майнц 05 е отборът за Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 30.08.2013Коментари (8)3469
©
Продължава масовото даване на акъл индиректно на Тодор Неделев от всеки, който има мнение по въпроса. Дойде ред и мениджърът Лъчезар Танев да изкаже компетентното си мнение къде трябва да заиграе звездата на Ботев.

"Според мен Майнц 05 е най-добрият вариант за Тодор Неделев. За един млад български футболист е много добре да играе в Германия. Всички знаем откъде тръгнаха Димитър Бербатов, Мартин Петров и Мариян Христов. Те направиха име в Германия, а след това пред тях се отвориха вратите на големите отбори и големите трансфери. Най-важното е, че Майнц 05 иска да купи Неделев, за да го налага в първия отбор. Политика на немския тим е да налага млади футболисти", заяви Танев.

Мениджърът не изключва възможността английски клубове да проявяват сериозен интерес към Неделев. Според него обаче младокът все още не е готов да играе на Албиона. "Английските отбори може и да имат интерес към Неделев. Скаутът на Арсенал, който изгледа двубоя със Славия, смята, че Тошко е изключителен талант. Това обаче не е достатъчно да играе в Англия. Според представителя на Арсенал на Неделев още му липсват динамика и бързина като за Висшата лига. За тима на Арсен Венгер не е проблем да плати трансферната му цена. Но "Топчиите" искат да го наблюдават още", допълни Танев.



Източник: в. "7 дни спорт"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
ЩЯХ ДА ТИ ГО НАПИшА НА АНГЛИЙСКИ,ЗА ДА ТЕ БОЛИ ПО-МАЛКО...АМА щЕ ТИ ГОКАЖА НА БЪЛГАРСКИ ДА МЕ РАЗБЕРЕ ЦЯЛА МАКЕДОНИЯ:ЗА ДА СТАНЕш ДОБЪР В ПРОФЕСИЯТА СИ ТРЯБВА ДА СТАНЕш ДОБЪР чОВЕК!!!!КЪДЕ СИ ТИ ВЕ МАЙНА???!!!КОЙ СИ ТИ???!!!ДА СТАВАш ДА СЕ МАЙХАш....БОКЛУК ДОЛЕН!!!!!АЗ НЕ МОГА ДА ПСУВАМ АМА КАТО СЕ НАУчА щЕ ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА!!!!!
0
 
 
Що ли ми се струва, че точно този е автора на интригата със Залцбург? Още преди месец и половина се накунди да му става менаджер, малко след това се завихри истерията Тотном, Рома, Арсенал, Вердер и прочие. Павлов нито има контактите, нито мисленето да сътвори пътуването до Залцбург, 100 на 100 му е завъртял главата точно този.
+1
 
 
То Бербата се къса от енергия и бързина
+3
 
 
...чупка от Пловдив....помияр долен,не си желан !Алчна гадино!
+4
 
 
Стой далече от Тошко хиено. Долу ръцете и на всички алчни боклуци. Какъв е този зор за продаване. Оставете момчето на мира, той е доказал, че е достатъчно умен сам да взема решения.
на 30.08.2013 г.
+10
 
 
Майната му на Майнц и на теб, по програма ще има cska - Ботев нула на пет ;-)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
Необичаен участник в тренировката на Ботев
Ботев с 56-минутен филм за Купата! Прожектира го в пловдивско кино
Фондация обяви събраните средства за паметник на Чико
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: