Лъчо Танев: Майнц 05 е отборът за Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:10 / 30.08.2013
3469
Продължава масовото даване на акъл индиректно на Тодор Неделев от всеки, който има мнение по въпроса. Дойде ред и мениджърът Лъчезар Танев да изкаже компетентното си мнение къде трябва да заиграе звездата на Ботев.

"Според мен Майнц 05 е най-добрият вариант за Тодор Неделев. За един млад български футболист е много добре да играе в Германия. Всички знаем откъде тръгнаха Димитър Бербатов, Мартин Петров и Мариян Христов. Те направиха име в Германия, а след това пред тях се отвориха вратите на големите отбори и големите трансфери. Най-важното е, че Майнц 05 иска да купи Неделев, за да го налага в първия отбор. Политика на немския тим е да налага млади футболисти", заяви Танев.

Мениджърът не изключва възможността английски клубове да проявяват сериозен интерес към Неделев. Според него обаче младокът все още не е готов да играе на Албиона. "Английските отбори може и да имат интерес към Неделев. Скаутът на Арсенал, който изгледа двубоя със Славия, смята, че Тошко е изключителен талант. Това обаче не е достатъчно да играе в Англия. Според представителя на Арсенал на Неделев още му липсват динамика и бързина като за Висшата лига. За тима на Арсен Венгер не е проблем да плати трансферната му цена. Но "Топчиите" искат да го наблюдават още", допълни Танев.



Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).