Без сензации в Седмичната лига на ГФЛ, новите тимове със слаб старт на полусезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 02.09.2013
960
Със само един изненадващ резултат може да се опише подновяването на сезона в Седмичната лига на ГФЛ. Седмицата на 14 кръг се оказа щастлива за играчите на Хъшове, които измъкнаха победата от Стройтим с 2:5, с което извадиха "строителите" от тройката в класирането. 

От грешната стъпка на опонентите си се възползваха от АФК Хаос, които спечелиха с 2:7 срещата си с Интер такси, въпреки, че резултата не отговаря напълно на реалното представяне на отборите. 

Дебютната среща на "таксиджиите" ще се запомни с доста добра игра, но опитът на "хаосните" се оказа от полза, след като "белите" успяха да реализират почти на 100% положенията си, докато "сините" пропускаха доста. 

Катастрофален се оказа и старта на другото ново попълнение в Седмичната лига, Боца е религия има доста да поработи за да не повтори разгромното 3:12 срещу ОЦП Ветерани. 

Преобразеният отбор на Bohemians 2, които през втория полусезон ще носят името ELMA - Sне успя да се справи с един от лидерите в групата АФК ГАРАТА, допускайки поражение с 4:7.

Без грешна стъпка и тази седмица е тимът на ФК Искър, побеждавайки в дерби срещата на кръга ФК Агротийм с 8:5. Така борбата за първото място продължава да е доста оспорвана, след като ФК Искър и АФК ГАРАТА водят с равен брой точки - 36, последвани вече от АФК Хаос с 32 и Стройтим с 30. 

Десет гола си вкараха Щ+Щ и Спортинг 2012 за крайното 7:3, с което тимът с култово име се завърна на пътя на победите. Това разбира се има своето просто обяснение и то е, че в състава на червено-белите се завърна капитанът Кирил Бистрев, който обещава да върне старата слава на отбора. 

Бонели 2 и Monte Carlo отложиха двубоя си и следва да го изиграят на 2 септември от 19:00ч на игрище Корона.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).