ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (20)
Стартира записването за SUPERLIGA на ГФЛ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:15 / 08.09.2013Коментари (0)1902
© Plovdiv24.bg
Градска Футболна Лига дава възможност на своите членове, както и на нови отбори от Пловдив и региона да се включат в републиканските турнири, организирани от Българска Асоциация по Мини Футбол - ШАМПИОНСКА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ 2014 и ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2014. За целта през футболната есен на 2013г. ще се проведе новия формат "SUPERLIGA", в който победителят ще участва в шампионския турнир на България, а подгласниците в ЛИГА БЪЛГАРИЯ. Както вече повечето от вас знаят, през тази година пловдивския VIP Dent спечели третото издание на ШАМПИОНСКА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ, като това им дава право през октомври да представляват България на Европейското първенство по мини футбол, организирано от European Minifootball Federation. В турнира ЛИГА БЪЛГАРИЯ, асеновградският Sin Lessдостигна до полуфиналите на турнира и е на крачка от влизане във финалната четворка на турнира, която ще се проведе на курортния комплекс Слънчев Бряг в края на септември.

Ако и вие имате желание да се включите в националните турнири на БАМФ, то вариантите са два. Единият е да участвате във ВИСША ЛИГА на ГФЛ и да станете шампион, което ви дава квота за ШАМПИОНСКА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ, а ако завършите на второ или трето място в класирането, то придобивате право на участие в ЛИГА БЪЛГАРИЯ. Спечелването на КУПАТА НА ПЛОВДИВ или КУПАТА НА АСЕНОВГРАД също ви гарантира участие в ЛИГА БЪЛГАРИЯ. Сега от ГФЛ дават и още един вариант да участвате през 2014ч в един от двата турнира, като се запишете за участие в SUPERLIGAна ГФЛ. Победителят от нея ще вземе участие в ШАМПИОНСКА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ през 2014г, а подгласниците в класирането в ЛИГА БЪЛГАРИЯ.

Форматът на SUPERLIGAпредвижда надпреварата да се проведе на два етапа - групова фаза и елиминационна фаза. В груповата фаза отборите ще са разделени в групи от по 4 отбора, където ще играят всеки срещу всеки по 2 пъти. Първите два отбора от всяка група продължават напред в елиминационна фаза, която се играе в две срещи на разменено гостуване, в което не важи правилото за гол на чужд терен. Финалът се играе в една среща, която ще се проведе на игрището на СЦ "Арена" в Пловдив.

SUPERLIGAще стартира на 5 октомври и ще приключи на 15 декември. Мачовете ще се играят събота и неделя, като програмата ще бъде съгласувана с желанието на отбора домакин. В турнира могат да участват отбори от Пловдив, Асеновград и региона като те ще заявят свой терен за домакинските си мачове. Разбира се този терен трябва да има лиценз за провеждане на мачове от надпреварата на ГФЛ. Записването на отбори ще продължи до 27 септември 2013г. Условията за участие са следните:

За нов отбор, който не участва в турнирите на ГФЛ през 2013г:

1. Заплащане на депозит от 80лв, който покрива разходите по последните 2 мача на отбора в турнира.

2. Такса за участие в размер на 30лв - еднократно.

3. Картотекиране на играчите

За отбор, който играе в турнирите на ГФЛ през 2013г:

1. Не се заплаща депозит, използва се депозита който отбора е заплатил в своята група.

2. Такса за участие в размер на 25лв - еднократно.

3. Играчите участват със своите картотеки, които вече са заплатили.

Картотекиране на футболист:

1. Играч, който иска да играе под егидата на ГФЛ, БАМФ и EMF заплаща такса-картотека в размер на 12лв за периода от 12 месеца, тоест по 1лв/месец. Таксата се заплаща в началото на периода и съответния футболист има право да се състезава във всички надпревари и турнири под егидата на ГФЛ, БАМФ и EMF за срок от 1 година. След това картотеката може да бъде подновена, при желание от футболиста.

2. Футболисти, които имат платена вече картотека, независимо за кой отбор, могат да участват в SUPERLIGA, в който отбор си пожелаят, без да е необходимо да се заплащат други такси допълнително.

Ако желаете да премерите сили с най-добрите отбори в България, а защо не и в Европа, то се запишете и победете всички съперници в Пловдив и региона. Градска Футблна Лига дава възможност за изява на най-добрите отбори да премерят сили с най-добрите в България, възможност която никоя друга мини футболна лига не предоставя.

Заявете участие като попълните следната РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Камбуров: Много мразя несправедливостта и съм морално обиден на Крушарски
Атлетик (Куклен) се поздрави с втора победа, Рангел Игнатов блесна с гол и асистенция
Честит юбилей на две от големите легенди на Локомотив!
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: