Неделев хвърли Ботев в паника

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
09:40 / 13.09.2013
8669
Звездата на Ботев Тодор Неделев може да стане поредният атакуващ играч на "канарчетата", който да отпадне за Битката под тепетата. 20-годишният талант има проблеми с коляното и участието му в мача е 50 на 50. Неделев, както Йордан Христов и Веселин Минев, се върнаха от мачовете на националния отбор с Италия и Малта.

Мариян Огнянов, Иван Цветков и Валери Домовчийски отпадат със сигурност за дербито. Мацата вчера бе опериран по спешност в София от д-р Тони Георгиев. Интервенцията премина успешно, като от щаба на Ботев (Пд) се чудеха до последно дори дали футболистът да не пътува до Германия за по-обстойни прегледи.

Мариян Огнянов ще остане няколко дни в болница, за да бе бъде следено изкъсо състоянието му. Така единствените опции на "жълто черните" в предни позиции са Ромарио Кортзорг и Вандер.

Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).