Гражданите заличиха изоставането в ГФЛ, Елма Такси "извози" Колеж Омега

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:04 / 16.09.2013
1999
"Vip Dent" и "Фитони" дадоха начало на 18-ия кръг във Висша лига. Срещата беше много напрегната, стигна се дори до самаразправа между играчите след опасен фаул и два червени картона. Очаква се сурови наказания за провинилите се състезатели от Дисциплинарната комисия на ГФЛ. В крайна сметка двубоят завърши нормално при резултат 7-3 за лидера в класирането.

Колежаните загубиха от "Елма Такси" с 2-3 в оспорваното дерби на кръга и така "таксиджиите" вече са само на 3 точки зад "Колеж Омега". В отсъствието на основни играчи в състава и на двата отбора, синьо-белите се адаптираха по-бързо в ситуацията, успявайки да излъжат съперника си в динамичен и интересен мач за наблюдаване.

Новопостъпилият отбор на "Гражданите" продължават победната си серия, след като надвиха "Младежка-1" с 4-2 и така записаха в актива си 3-та поредна победа в елита на Градска Футболна Лига. Така новобранците са вече на точка от 14-тата позиция, която ги вади от зоната на директното изпадане в долните дивизии.

Футболистите на "Ялова Поляна" се поздравиха с победа над "Спартак" с 6-3 и остават в борбата за тройката във Висшата лига. "Пчелинчо" продължават да търсят първата си победа в лигата, след поредна загуба, този път от отбора на "Бонели" с 3-7. "Криско" поизмъчиха "рестьорантьорите", но шампионът ФК "Даяна" показа, защо е един от водещите отбори в дивизията и завършиха мача с 3-5 в тяхна полза.

Станахме свидетели и на дерби в долната част на класирането като отборите на "Ботев Бресник" и АФК "Еурокатена" не успяха да излъчат победител помежду си. Вратарят на ботевчани показа страхотен нюх под рамката и заслужено си спечели приза "Man Of The Match". И така двата отбора си поделиха по точка при резултат 2-2. Последният двубой от кръга бе спечелен от "Мас Гранде" срещу отбора на "Lauta Army" с резултат 2-4 и така "великаните" се изкачват до шестата позиция в временното класиране.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).