Видео: Даяна би Криско в дербито на ВЛ на ГФЛ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:11 / 18.09.2013
2229
Plovdiv24.bg и Градска Футболна Лига започват съвместна инициатива по излъчване на футболни срещи от шампионата на пловдивската мини футболната лига. Стартираме със запис на срещата от 18 кръг на Висша Лига, между от отборите на "Криско" и шампиона за 2012г и двукратен носител на трофея КУПАТА НА ПЛОВДИВ - ФК"Даяна".

В двубой, в който и резултатът и времето меняха своя нрав на няколко пъти по продължение на срещата, двата отбора изиграха без титулярните си вратари. Тази липса остана незабелязана, като страхотно включване със серия от спасявания направи Неделчо Делчев в състава на шампионите. В играч на мача се превърна футболиста на ФК Даяна Владислав Велчев, който наниза хеттрик и подаде за още едно попадение, с което гостуването на шампиона се увенча с успех, макар и доста трудно постигнат. Пълен запис от двубоя може да наблюдавате ето тук:





 


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).