Анелия Минчева: Възстановявам се от операция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:52 / 19.09.2013
3725
След като отсъства от редиците на Марица (Пловдив) през миналия сезон, разпределителката Анелия Минчева отново тренира с Жълтите за предстоящото женско клубно първенство. Тя бе част от отбора, който завоюва историческата Купа България и стана вицешампион на страната през 2012 година. Сега русокосият плеймейкър не крие амбициите си Марица най-после да стъпи и на шампионския връх.

- Отново тренираш с отбора на Марица след известно отсъствие. Ще разкажеш ли накратко какво се случи около теб през това време?

- Миналата година изкарах един полусезон в първенството на Израел и след това се завърнах в България. Сега пак ще бъда в редиците на Марица по желание на треньора и на президента. В момента обаче все още се възстановявам след операция от апендицит, която ми се случи преди малко повече от две седмици.

- Когато за последно беше в Марица, имаше и здравословен проблем с ръката. С него всичко наред ли е?

- Да, с него абсолютно всичко е наред. За съжаление, и двата пъти, когато съм в Марица, все нещо ми се случва. Дано тази операция да е първата и последната за този сезон и повече да не се случват такива работи.

- Какви са ти личните амбиции с отбора на Марица за предстоящия сезон?

- Да станем шампиони, разбира се.

- Искаш ли нещо да пожелаеш на феновете на Марица?

- Искам преди всичко да пожелая на отбора и на щаба да сме здрави и нещата да вървят така, както искаме, и според целите, които сме си поставили, а на феновете пожелавам да бъдат все така добри и да ни подкрепят през цялата година.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).