ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдия попречи на Спартак да си тръгне с 3-те точки от Стара Загора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 07.10.2013Коментари (2)1615
© Plovdiv24.bg
Спартак завърши 2:2 при гостуването си на Верея в Стара Загора и им открадна първа точка. Мачът от 9-ия кръг на Югоизточната "В" група се игра в събота от 16,30 ч. За жалост главно действащо лице в срещата бе съдията, който опорочи двубоят с неадекватните си решения.

Първото полувреме няма да се запомни с нищо, тъй като двете нули съпътстваха частта, а и никой от двата отбора не можа да намери правилния път към противниковата врата. За сметка на това второто полувреме бе изпъстрено с голове и емоции.

В 55-ата минута "гладиаторите" вкараха за 0:1. Тройна комбинация с едно докосване между Ст.Димитров, Ем. Иванов и Арфата, завърши с попадение на последния.

Беше ред да се изяви и главният съдия Иван Николов от Хасково. Той помогна за изравнителния гол на старозагорци в 58-ата минута. Удар на играч на Верея разходи топката по голлинята, коженото кълбо бе изчистено от спартаклии, но реферът прецени, че топката е влязла във вратата и зачете редовен гол за 1:1. Последваха бурни протести на "гладиаторите", които обаче съдията не взе под внимание.

В 70-ата минута чист гол на Куртов бе отменен несправедливо от Иван Николов, за да "налее" още горчилка в играчите на Спартак. Все пак в 72-ата минута , напук на съдията, Спартак отново поведе с 1:2, след като Ем. Иванов вкара с глава.

Точно когато всички мислеха, че мачът ще завърши при този резултат домакините отбелязаха в 89-ата минута и се докопаха до равенството от 2:2.

И все пак съдийската помощ помогна на Верея да остане непобеден и в този мач, въпреки добрата игра на отбора на Спартак, който за пореден път доказа, че не се съобразява с никой.

Ръководството на Спартак бе лаконично след срещата: "Съдийската помощ помогна на домакините, решенията на Николов бяха безобразни!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Браво "Гладиатори" , може да се покаже в Пловдив ,че освен Локо и Ботев има и Спартак Пловдив , отбор с традиции:) Успехи и само победи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак зове за подкрепа в първия домакински мач на новия треньор
Феновете на Спартак: Стадионът е най-ценното и най-важното за нас! Никога няма да се откажем!
"Гладиаторски" успех! Спартак взе дербито с Марица
Емблематичен мач за Пловдив се завръща в "Кършияка"
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: