Съдия попречи на Спартак да си тръгне с 3-те точки от Стара Загора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:21 / 07.10.2013
1616
Спартак завърши 2:2 при гостуването си на Верея в Стара Загора и им открадна първа точка. Мачът от 9-ия кръг на Югоизточната "В" група се игра в събота от 16,30 ч. За жалост главно действащо лице в срещата бе съдията, който опорочи двубоят с неадекватните си решения.

Първото полувреме няма да се запомни с нищо, тъй като двете нули съпътстваха частта, а и никой от двата отбора не можа да намери правилния път към противниковата врата. За сметка на това второто полувреме бе изпъстрено с голове и емоции.

В 55-ата минута "гладиаторите" вкараха за 0:1. Тройна комбинация с едно докосване между Ст.Димитров, Ем. Иванов и Арфата, завърши с попадение на последния.

Беше ред да се изяви и главният съдия Иван Николов от Хасково. Той помогна за изравнителния гол на старозагорци в 58-ата минута. Удар на играч на Верея разходи топката по голлинята, коженото кълбо бе изчистено от спартаклии, но реферът прецени, че топката е влязла във вратата и зачете редовен гол за 1:1. Последваха бурни протести на "гладиаторите", които обаче съдията не взе под внимание.

В 70-ата минута чист гол на Куртов бе отменен несправедливо от Иван Николов, за да "налее" още горчилка в играчите на Спартак. Все пак в 72-ата минута , напук на съдията, Спартак отново поведе с 1:2, след като Ем. Иванов вкара с глава.

Точно когато всички мислеха, че мачът ще завърши при този резултат домакините отбелязаха в 89-ата минута и се докопаха до равенството от 2:2.

И все пак съдийската помощ помогна на Верея да остане непобеден и в този мач, въпреки добрата игра на отбора на Спартак, който за пореден път доказа, че не се съобразява с никой.

Ръководството на Спартак бе лаконично след срещата: "Съдийската помощ помогна на домакините, решенията на Николов бяха безобразни!"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).