ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив излезе със становище по повод спекулациите на Веселин Марешки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:30 / 23.10.2013Коментари (43)6211
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Коко Динев държи на собственото си достойнство и затова ще заведе дело срещу Веселин Марешки
Ръководството на Локомотив излезе със становище относно спекулациите на Веселин Марешки. Клубът категорично отрича неверните твърдения на аптекарски бос, които целят само и единствено омаскаряване на Локомотив.

Plovdiv24.bg публикува становището на Локомотив без редакторска намеса:

Привърженици на Локомотив (Пд), любимият ни отбор отново е там, където му е мястото - сред лидерите на "А" група. Въпреки проблемите преди старта на сезона ръководство, треньори, футболисти и фенове направихме така, че Пловдив да е отново горд със своя Локомотив.

Явно обаче възходът на Локомотив (Пд) дразни някои хора и затова в последните дни зачестиха подмолните удари срещу клуба. Последният такъв бяха спекулациите на г-н Веселин Марешки в ефира та btv.

ПФК Локомотив Пловдив категорично отрича неверните твърдения на г-н Марешки, които целят само и единствено омаскаряване на Локомотив (Пд).

Благодетелят на клуба г-н Динев отказва да влезе в дебат по темата, която отдавна е приключена за него. Той обаче държи на собственото си и клубно достойнство. Заради това неговите адвокати вече са предприели действия за завеждане на дело срещу Веселин Марешки по повод изречените от него думи.

След като г-н Марешки не изпълнява ангажимента си за построяването на Трибуна Бесика, който той пое пред привържениците на Локомотив Пловдив, г-н Динев и екипът му обмислят кампания, която да помогне за изграждането на Трибуна Бесика. Подробности за нея феновете ще научат в най-скоро време.

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тва бръщолевене някои ако му повярва на лъжите ,спечели дело за задъллженя кум НАП ,нищо не е платил някви малки суми .Надеждата му беше че половин Пловдив за него ще гласува ама Яни Янев го отлюспи от партииката си и угасна .Щяха да дурпат гласове на изборите всичко е интерес.И като разбра че политик няма да стане и заминаха обещанята.Ние не сме 5 годишни деца да вярваме на циркажии,виждали сме много такива през тя 23 години :)))
+2
 
 
Марешки:"Първо, за Локо съм дал доста пари - около 3 милиона лева. От тези пари няма да взема нито един лев, който е даден за издръжката на Локомотив. Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко"."1 милион от парите, които съм дал за издръжка, не са отишли в клуба, а за негови данъци (на Динев), за фирми, на които не е плащал, за адвокати, за хотели и ресторанти. Този милион ще си поискам, но той няма да е за мен, а ще го дам за изграждане на трибуната, която съм обещал. Искам пари от Коко, а не от Локо.""Има си документи и фактури. Има фактура от еди-кой си хотел, където са се събирали приятелски кръг, черпили са се и сметката е била за Локомотив Пловдив.""Именно заради това се отказах от Локомотив. Коко ме убеждаваше, че няма никакви задължения и че делата ще бъдат спечелени. Така 1 милион от парите, които съм дал, са отишли за стари задължения на Коко.""Имахме споразумение, че ще взема клуба, но без старите му задължения, но когато дойде време да се подпише споразумението, Коко се отметна. В крайна сметка не подписах нищо. Всички пари, които съм дал на клуба, са заеми и мога да си ги поискам без проблеми. Но няма да взема нито лев от клуба. Дори да си взема парите от Коко, които са отишли за негови задължения, аз пак ще ги дам на клуба за изграждане на трибуната."
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Само една шепа заблудени "фенове" му се хванаха на лъжите на този варненски мошеник.Марешки направи само 3 вноски по 30 000 лева на НАП за дългове натрупани от времето на Галка. Нито стотинка повече. А сега, с цялото си безочие иска 1 милион лева от г-н Динев. Дали някой може да повярва, че тази пинтия би изплащал лични дългове на Коко? Тоя ни взима за големи балъци. Аз още на времето казах че той ще се отметне от думите си. Марешки никога не е искал да поема Локомотив. Него Бойко го доведе насила. Иначе отиваше в панделата и затова се съгласи, като си правеше илюзии за политическа кариера в Пловдив.Но сметките му излезнаха криви и сега ни играе курвенски номера за да се отърве от обещанието си. Такива мошеници трябва да бъдат съдени и пратени в затвора а не да им се дава възможност да си перат крадените милиони чрез спорта. Нито един истински локомотивец да не стъпва в неговите аптеки. Той се подигра с нашият отбор и нашата публика.
+10
 
 
Не, най-смешното е че накрая следващия "благодетел" ще ви бутне съвсем стадиона под бурните ви аплодисменти, а после ще разменяте погледи като наакано дете с майка си.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Веско срещу Коко. Кой ли ще е победителят?
-1
 
 
Ейййй това жълтите се интересуват повече за Локомотив (толкова им е взел страха) от колкото за своя отбор.
+6
 
 
Сапунката се разпенва.Следва 1748 серия на сагата- Циганската любов край няма! В следващите серии очаквайте-"легендата" Золума се покрива ,защото има снимки и статии как се целува с Марешки,като с руски освободител.Така -20-30 серии-След това-спомени по купената купа и величаене на великия треньор Еду,който работи във футболното величие Ангола! След това-анализ на няколко съмнителни резубтата-обръщалки.В паузата-реклами на тема-комплексирани сме от Ботев,мразим Ботев,мразим всичко извън лайнаута,мразим всички които не са цигани! В последните 200 серии очаквайте-Кирил рашков решава да си оправи малко имиджа,като обещава той да построи трибуната,ако на откриването свири цитански оркестър и пеят-За крадец не ставаш сине!Обещава и безплатна баклава за следващия курбан байрям на феновете!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неуспешен дебют за двамата нови в Локо, които още чакат работни визи
Локо играе днес на "Лаута"
Прекрасно! Играчите и треньорите на Локомотив събраха средства за малкия Денис
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Открита за фенове, но закрита за журналисти - Локо организира контрола с Берое
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: