ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Не приличахме на себе си, честитя победата на Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:01 / 26.10.2013Коментари (43)5230
© Bulphoto
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов бе много разочарован от загубата с 0:1 като гост на Левски в 14-ия кръг на А група. Въпреки това специалистът категорично отказа да говори за криза в представянето на "канарчетата".

"Ботев игра слабо, особено през второто полувреме", бяха първите думи на Стоилов. "През първото полувреме имаше равновесие, но през второто нашият отбор чакаше едва ли не да загуби мача и да получи гол. Не е важно какви са били указанията ми на почивката, а какво сме играли. Не приличахме на отбор, който иска да играе футбол и да побеждава. Чакахме единствено противника да греши."

"По-добре да си направим сега анализите и да намерим начин да излезем от тази ситуация, отколкото да съзерцаваме. За криза не бих могъл да говоря, просто всеки отбор преминава през етап с трудни мачове. Досега играехме доста по-добре, след почивката не приличахме на себе си", допълни Стоилов.

"Честитя на Левски. Победата бе заслужена. Опитахме се да противодействаме със смени, но не се получи. Играхме слабо и резултатът е закономерен. Не може първото полувреме да си мотивиран, а второто - не. Явно имаме проблеми при гостуванията. Две загуби подред не е нищо ненормално във футбола, но ще видим как ще реагираме в следващите мачове. Левски с нищо не ме изненада. Не можахме да се възползваме от грешките, които допуснаха", каза още Стоилов.

"Естествено, че това, което направи Минев се отрази на отбора, но ще видим как ще процедираме. Винаги съм се чувствал добре на Герена и в това няма нищо ненормално", завърши Мъри.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
След съмнителния мач с говедата вече нищо няма да е същото. Винаги ще остава съмнението, че нарочно сме полегнали, за да реанимираме умрелия тим от Герена.
+4
 
 
МЪРИ , ОТБОРА ПРИЛИЧА НА ТРЕНЬОРА СИ ! ЧЕСТИТО,ВСЕ ПАК !
-5
 
 
Айде пак се започна, Мъри бил виновен! А това,че някои ходят по казина и не искат да играят, никой не го мисли. Отбора ни играеше перфектно в ЛЕ, а сега не. Вината не е на треньора !!!!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 27.10.2013 г.
-3
 
 
Завинаги един от вас ''правилния футбол''.
+3
 
 
Откъде имаш информация че Херо е на полусъединител? Ако това е така лично на гръб ще го донеса от Бургас до Пловдив. Петев е добър треньор, но ако му купуват мачове и съдии - капише ? Той май и Мъри е същия.
-2
 
 
Аз не съм "разбирач треньор" или "разбирач футболен ръководител"като повечето коментатори по темата,но съм възмутен от помията която се изсипва върху моя отбор.Първия мач на Ботев съм гледал през 1966г.Бях малък и баща ми ме заведе.От тогава съм свидетел на периодите на Чико и Тумби,на Кр.Манолов и Бенкса,на дрйим тима с Зико, Пехливанов и Пашев та до сега.И тогава имаше велики мачове,но и много посредствени,като този вчера,Да боли ме много,че сме зад Локото и че трябва да търпя бъзиците,но нали ги спукахме от бой и това ме утешава. Да играхме много слабо вчера и всички имат вина за това,но са хора и не са идеални,бъркат а има и непредвидени обстоятелства/контузии,картони и пр./ .Всички знаем,че пари за футболисти не се дават,наливат се в база,стадион,издръжка на школа,нещо за което сме мечтали.Ръководството обясни,че до две,три години може вече да се мисли за шампионски отбор а тогава и стадиона ще готов.До тогава"Лига Европа"било чрез класиране в тройката или Купата.Мисля че до тук ръководството се справя.Аз няма да сваля доверието си от Мъри и Сашо защото съм сигурен,че са лоялни и можещи хора.С тях съм и само Ботев.
http://youtu.be/z9srXPL8yP4Сподели какво правиш сега, къде се намираш или как се чувстваш!
на 27.10.2013 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Давайте имена ! Разбира се че ще има много желаещи.
+6
 
 
Осъзнайте се фенове и свалете жълтите очила, докато не е станало късно.Тези тримата на снимката+интригантите в отбора Кривия и Белия унищожиха сателита набързо, сега идва ред и на Ботев. Това са нагли и некадърни хора, окупирали любимия ни отбор. колкото по бързо ги изхвърлим толкова по добре. Повярвайте с тях добро не ни чака. Стига вече с нашата толерантност дадохме им достатъчно време. Време е вече да им поискаме обяснение. Така че и на тренировките, и на мачовете трябва да им подскажем, че не ги желаем и е време да си ходят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
Необичаен участник в тренировката на Ботев
Ботев с 56-минутен филм за Купата! Прожектира го в пловдивско кино
Фондация обяви събраните средства за паметник на Чико
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: