"Парадайс данс" с две вицешампионски титли от държавния открит турнир в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:23 / 28.10.2013
847
Пореден успех - две престижни вицешампионски титли, спечели пловдивският клуб по спортни танци "Парадайс данс" от открития държавен турнир по спортни танци за Купа "Сливен - Тиуда 2013" в Сливен през уикенда. Надпреварата бе от спортния календар и родната федерация по спортни танци - кръг от националното първенство на България.

С много висока стойност е вицешампионската титла на младата двойка на "Парадайс данс" Цветан Минев и Елена Иванова, които продължават силното представяне в дебютния си сезон в новия за тях клас - 13 Д. В голяма конкуренция те станаха вицешампиони в многобоя - латина и стандарт, като по чудо изпусната титлата.

В дисциплината стандартни танци Цецо и Ели нямаха конкуренция и закономерно бяха първи. При латината двамата пловдивчани до последно воюваха със зъби и нокти да измъкнат първото място, с което и титлата от основните им съперници - силната двойка от Добрич - Калин Петров - Мариела Кафалиева. Съдиите обаче по традиция направиха реверанс и благосклонно дадоха първото място за представителите на домакините -
Димитър Вълков - Белослава Златева.

За отличното представяне на Ели и Цецо говори фактът, че трима от съдиите национална категория дадоха максимална оценка на младите пловдивчани във всички танци, като ги постави на първо място, а след състезанието и им дадоха и бонус-точка вповече за националната ранглиста. В същата възраст - при 11-годишните, в също клас Д, друга двойка на "Парадайс данс"- Христо Иванов - Михаела Груднева, се представиха на ниво и също измъкнаха вицешампионската титла.

Надпреварата в Сливен премина под патронажа на кмета на града Кольо Милев и организирана от местния клуб "Туида". Турнирът събра в спортна зала "Младост" най-добрите български танцьори от всички клубове в страната. В него се пуснаха над 100 танцови двойки. Състезанието носеше на участниците точки за преминаване в по-горен клас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).