В изключителен мач Спартак сломи Несебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:56 / 04.11.2013
1099
Истински голов спектакъл спретнаха Спартак и Несебър в среща от 13-ия кръг на Югоизточната "В" група, играна на ст. "Тодор Диев". Спартаклии победиха с 4:3 и зарадваха с играта си феновете на стадиона. Срещата ще се запомни с много добър футбол, на който могат да завиждат много отбори в "А" група.

До 14-ата минута Спартак вече водеше с 2:0. Головото шоу откри Юруков в 8-ата минута след като засече с крак центриране на К.Атанасов. Втория гол отбеляза И.Юсеинов от дузпа, която той сам изработи. Във 22-рата минута гостите от Несебър върнаха един гол, също след изпълнение на наказателен удар от бялата точка. Спартак продължи с ударното темпо, за да дойде 38-ата минута, в която резултатът вече стана 3:1. Ст.Димитров центрира от границите на тъча, трима играчи се разминаха с топката, но това бе достатъчно да попречи на видимостта на стража на Несебър, който допусна тя да влети директно в неговата мрежа. В самия край на първата част - 44-тата минута, несебърлии отбелязаха и втория си гол в срещата за 3:2. Така завърши първото полувреме на този "луд" мач.

Второто полувреме не бе по-различно за спартаклии, които не спираха да атакуват и до 75-ата минута Спартак пропусна три чисти положения за гол чрез Юсeинов, Байрев и Юруков. В 75-ата минута на срещата гостите успяха да се докопат до 3:3 след неразбирателство в защитата на Спартак. Това не сломи "гладиаторите" и в 84-тата минута статуквото отново бе възстановено. 4:3 направи Юсеинов със своя втори гол в срещата.

Мачът бе наблюдавана от редица делегати начело с Любе Спасов. Съдийската комисия направи запис на срещата, който ще бъде използван на предстоящия им семинар.

Следващият мач на Спартак е гостуване на Сливен на 9 ноември.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).