"Парадайс данс" с пълен комплект отличия от открития турнир "Диана къп" в Ямбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 05.11.2013
1333
С пълен комплект отличия - първо място, две престижни вицешампионски титли и един бронзов медал, извоюва пловдивският клуб по спортни танци "Парадайс данс", по време на открития държавен турнир "Диана къп" в Ямбол. Надпреварата бе от спортния календар на родната федерация по спортни танци - кръг от националното първенство на България.

В многобоя на клас 11Е първи от общо 5 двойки са Марин Събев & Елисавета Йорданова от "Парадайс данс", а в клас 11D на второ място от общо 4 дуета се класираха съотборниците им Христо Иванов - Гергана Спиридонова.

Както преди седмица на открития турнир в Сливен, сега в Ямбол отново много силно се представи младата двойка на "Парадайс данс" Цветан Минев и Елена Иванова, които спечелиха вицешампионската титла в многобоя - латина и стандарт, като за малко се разминаха със златото. Сребърните медали на Цецо и Ели обаче блестят с висока стойност, защото голяма част от съдиите - национална категория, им дадоха максимални оценки в повечето танци, а след поредния им успех само една точка ги дели от влизане в най-високия майсторски клас за тяхната възраст - клас С.

В дисциплината латиноамерикански танци Цветан Митев - Елена Иванова до последно воюваха да измъкнат първото място. От прекомерна емоция в танца "ча-ча" обаче двамата пловдивчани аристократично допуснаха две леки грешки, които не останаха незабелязани от реферите. При стандартните танци Цецо и Ели нямаха конкуренция и закономерно бяха първи, но не успяха да наваксат пропуска при латината и така за комбинацията съдиите дадоха първото място на столичната двойка Николай Джуров - Джейн Куманова от "ПроДанс".

На трето място се нареди друг пловдивски дует - Ангел Дойчинов от Алекс (Пд) и Павлина Цончева от "Парадайс данс", за които това е дебютен сезон и също добър успех да тях.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).